Thailand Rondreis 2010

Rustig aan doen!

Hoi,

Vandaag gaan we hetrustig aan doen, wat inhoud dat we enigsinds uitslapen enlaat gaan ontbijten (6.00 tot 10.00) en bij het zwembad luieren, dit voor het vakantie gevoel. In de middag gaan we even naar het MBK winkelcentrum per watertaxi voor 8 THB (16 cent) p.p. Dit is de goodkopere variant van het Siam Winkelcentrum. In de middag hebben Dennis & Danny nog genoten van een heerlijke massage. Danny had het idee dat degene die hem behandelde mannen haatte.

Voor de rest gaan we nog uit eten in het Baiyoke Sky Hotel inde avond en danvroeg naar bed om de volgende dag weervroeg opgehaald te worden voor een bezoek aan de bekendste tempels van Bangkok. Hierbij hebben weer weer een minibus met prive chauffeur tot onze beschikking. Net toen we verteld hadden dat we geen enkele last hadden van de Red Shirts die aan het demonstreren zijn tegen de huidig zittende regering, kwamen we er pardoes midden in te zitten toen we van ons diner afkwamen en in de taxi naar het hotel zaten. Ook in de middag volop demonstraties voor het MBK winkelcentrum, maar echter geen last van gehad.

Vanaf maandag gaan we richting de River Kwai (Kanchanaburi), meerdaarover in ons volgende reisverslag.

Groetjes van ons!

Dennis,Sandra,Kelly & Danny!

Fam Smit

Leuk om jullie verhalen te lezen en dat jullie het naar je zin hebben.
Niet te veel schoppen.

Groetjes uit het regenachtig barendrecht

Aad

Nou, eindelijk in staat om je verslagen te lezen. Wel 5 kilo lichter in drie dagen en zo slap als een vaatdoek. Je kan beter met een griet van 25 in bed liggen dan met een virus.
De katten zijn ok. maar zullen vast blij zijn als jullie weer terug zijn.
Nou, maak er wat van en blijf drinken.

Groetjes allemaal.