Thailand Rondreis 2010

Koh Samet

Hallo Allemaal,

Vandaag werden we extra vroeg opgehaaldzo rond de klok van7.30 voor ons dagje luieren aan het strand van het eiland ''Koh Samet'' Wateen onaangename verassing bleek te zijn is dat het weer eens 1,5 uur rijden was, langer dan was aangeven in ieder gevalom bij het haventje aan te komen en vervolgens te vertrekken per boot naar ''The Island'' en toen nog een ruim een uur varen om er te komen. Samet zag er mooi uit, maar isvoor ons niet het tropische bounty eiland met palmen,want daar hebben wij er maar 1 van gezien (tenminste op de plek waar we aan land kwamen. Naons dagje te hebben geluierd,gelezen en gezwommenwas het alweer tijd om rond de klok van 15.30 terug te gaan met de boot, maar helaas weer 50 min vertraging. Al met al waren we rond 19.00 weer terug gebracht bij ons hotel wat toch wel een beetje tegen viel.Na het opfrissen zijn we wezen eten en zijn we op pad gegaan voor een massage. Dennis vond een vrouwelijkeRene en Sandra die ging voor een voetenmassage nam een vrouwen hater als behandelaar. Voor Danny geen masaages meer die had voor de 2e keer het genoegen te mogen nemen met een mannen hater. Dennis is helemaal uit elkaar getrokken en gaat morgen weer. Morgen hebben we ook onze laatste excursie genoemd ''Flight Of The Gibbon'' en hopenlijk is dit wel wat ons op papier is beloofd. Hierover morgen weer een verslag.

Groeten van ons

Dennis,Sandra,Kelly & Danny!!!