Thailand Rondreis 2010

Kanchanaburi Part II

Hallo Allemaal,

Heden morgen rond de klok van 8.40 zijn we weer op pad gegaan om een bezoek te brengen aan het museum van de 'Hellfire Pass'' waarna we z'n 200 meter zijn afgedaald in de Pass zelf. Je loopt daar op de plek waar het beruchte spoor van de dodenspoorlijn heeft gelegen, er liggen op dit gedeelte alleen hier en daar nog wat bielzen, maar de sporen zijn grotendeels verwijderd, op een klein stukje na. Hiernazijn we doorgelopen naar het 2e uitkijpunt, waar vanachter de bergen Birma te zien was. Hierna de trappen weer op pfffff. Al met al we hebben we maar 1200 meter afgelegd van de 415 km.Na de lunch werden we naar het ''Nam Tok'' station(netje) gebracht voor de rit over de dodenspoorlijnper boemeltrein, maar na 2 uur nog steeds geen trein, dit kwam door oververhitting van de locomotief, hierop besloten we met de gids om in de tussentijd een kort bezoek te brengen aan een in de buurt gelegen olifanten kamp en hebben we een rit van ca.45 min gemaakt per olifant wat erg gaaf was om te doen. Dennis heeft het laatste stukje mogen zitten op de nek van de olifantom voor ''mahoud'' te mogen spelen. Na de rit zijn we vlug terug gegaan naar het station(netje) om alsnog de rit met de boemeltrein over de beruchte ''dodenspoorlijn'' te kunnen maken....en ja ditmaal was hij wel wel op tijd! Toen was het tijd om weer naar ons nieuweaccomodatiete wordengebracht voorde overnachting. Het is een simpel hotel met kamers die liggen op de rivieren zorgen voor een prachtiguitzicht. We hebben wederom lekker gegeten en alle 4 een heerlijke voetenmassage genomen, waarna Dennis en Kelly ook nog eens een echte Thaise Massage genoten. Moe en voldaan gingen wij richting de kamers om op te frissen en te gaan slapen wat niet echt lekker ging, door een nietgoed functionerende airco.

Weltrusten en bedankt voorjullie leuke berichtjes!!!

Dennis,Sandra,Kelly & Danny!!