Vlucht van Chiang Mai naar Bangkok
Hola,
Vanmorgen rond de klok van 10.00 zijn we op tijd vanaf de luchthaven van Chiang Mai naar Bangkok vertrokken met een airbus A300-600 van''Thai Airways''. De vlucht duurde ca.1.10 en verliep op wat turbelentie en een kleine luchtzak verder prima. Ook de service van Thai Airways was uitmuntend te noemen, en zelfs voor een vlucht van ongeveer 1 uur kregen we een klein lunch pakket, koffie, thee, fris en een koekje erbij. Hiervan kan men in europa nog een hoop leren. Na aankomst in Bangkok werden we opgewacht door de chauffeur die ons naar het hotel inPattaya zal brengen. De trip gaat ongeveer 2 uur duren. Eenmaal aangekomen schoot er maar 1 ding te binnen.....Wat een tering zooitje!!!! veel winkeltjes, barretjes, luxe hotels op braakliggend terrein en tussen de krotten, ook veel rommel achter de hotels gedumpt. Over ons hotel zijn we ook niet echt te spreken. We geloven zonder enige twijfel dat het ooit een mooi hotel is geweest bij de oplevering tenminste, maar vervolgens is er nooit echt meer iets aan gedaan. Een grondige verbouwing is volgens ons dan ookop zijn plaats. De tuin en zwembaden zijn wel prima en het ontbijt buffet is redelijk oke. In de middag zijn we naar het strand gegaan en hebben een duik genomen in de zee, die praktisch voor de deur ligt. Dennis & Danny hebben allebei een jetski gehuurd en hebben de kustlijn een tijdje onveilig gemaakt, en wat gaan die dingen snel! waarna we in de avondiets zijn gaan eten. Hierna wat relaxen op de kamer en oogjes dicht en snaveltjes toe, want morgen hebben we weer een drukke dag! voor ons klaar liggen.
Groetenvanuit Pattaya!
Dennis,Sandra,Kelly & Danny!!!