Thailand Rondreis 2010

Flight Of The Gibbon

Hallo Allemaal,

Hier zijn we weer met een update van ons reislog. Vandaagdoen we de laatste excursie in Pattaya ''Flight of the Gibbon'' Om 8.00 konden we de bus weer in om een rondje Pattaya te rijden om de anderen op te halen en toen een rit van ongeveer 1 uur richting Bangkok. Na de rit van ca.1 uur komen we aan in het ''Chompoo National Reservaat'' waar ook eensafaripark ligt. Het geheel beslaat ongeveer 30.000 hectare waar nog veel dieren in het wild leven zoals slangen,gibbons,beren,wilde zwijnen en de neushorn vogel. Na even te hebben rondgekeken in het park werden we dieper het oerwoud in gebrachten hoger om bij het zowelbegin en eindpunt van de tocht te komen. Na een veiligheids instructievan onze gidsen Gore en Mr.A kregen we onze harnassen,katrolen, veiligheids haken enhelm op om te gaan beginnen. Hetis aardig bewolkt en er zijn donkere luchten te zien. Eerst moesten nogeffe 15 min. naar bovenlopen(of dat het niks is) en natuurlijk een verfrissende plens bui over ons heen. Eenmaal aangekomen bij de eerste boom begon het traject van ca.3 km wat bestaat uit 16 platforms,2 abseil plekken en 2 loopbruggen en dat op een hoogte van 5 tot 50 meter. Het was waanzinning! om tedoen en ook nog eens heel mooi, enwat natuurlijkhoort bij het regenwoudis regen, nou dat hebben we geweten.....we moesten naar het laatste platform slingeren en toen allemaal nog naar beneden en het werd me donker....en voor dat we het wisten brak de hel los met zwaar onweer en keiharde regen.....maar we hebben het overleefd. Na ongeveer 3 uur waren we klaar en werden we terug naar ons hotel gebracht. Nu hebben we niet echt veel meer te doen....morgen nog een vrije dag te besteden in Pattaya en dan de dag erna weer naar het vliegveld voor de vlucht naar Phuket. We hopen dat het daar wat mooier en relaxter is danhier in Pattaya.

Dennis,Sandra,Kelly & Danny!!!